top of page
Untitled.png

Nuru in de praktijk

Alles wat je moet weten over nurugel en nurumassage.

De Nuru Massage
Is een stijl die ontstaan is in Japan. Het is een zeer sensuele massage tussen partners met behulp van full body contact. Het gehele lichaam zal ontspannen en wordt gestimuleerd naar een seksuele lust voor beide partners.
De Nuru Massage is een intieme massage die u zult ervaren met uw partner. Het is zowel erg leuk om de massage te geven als te krijgen en tijdens de massage kunt u de rollen simpel weg omdraaien. Deel uw Nuru moment samen met uw partner, geniet van elkaar! De Nuru Gel is ook uitermate geschikt voor sessies van zelfplezier, aquamassages, Yonimassages, lingamsessies, ...
DE PERFECTE NURU MASSAGE
Een luchtbed, plasticfolie, onze Nuru Sheets... Het maakt niet uit. Maar voor de ultieme ervaring gebruik je een gladde (plastic) ondergrond. Leg de tube nuru gel in een kom met warm/heet water. Dim het licht, steek kaarsen, zet een muziekje op. En, de nuru massage werkt nog fijner na een warme douche of bad ( samen doen ! ) op een vochtig lichaam, je hoeft je dus niet af te drogen.
Neem de Nuru Gel uit het warme water en giet deze over uw en uw partner heen, verdeel de Nuru Gel uitgebreid over de vochtige lichamen. Leg de fles met gesloten dop terug in het warme water, zo blijft de gel op een comfortabele temperatuur. en dan... Start je eigen nuru experience... Veel of weinig gel, body to body... Een voor een... Ontdek wat voor jou en je partner lekker is. Vergeet niet! Alle Nuru Gels zijn Smaak en Reukloos!
Na verloop van tijd zult u merken dat de gladheid van de Gel afneemt. Op dat moment doet u of uw partner haar handen door het warme water heen en brengt dit aan op het lichaam. U zult merken dat de Gel weer actief wordt en de gladheid weer toeneemt. Bij de NoriX Premium gel kunt u deze stap meerdere keren herhalen, deze gel is dikker van structuur en kan op deze manier vaker actief gemaakt worden als de Classic gel.
En aan het einde van een nurusessie volstaat een korte douche om alle gel van je lichaam te spoelen zonder geur of sporen achter te laten.

Wat is Nurumassage ?: Over ons
bottom of page